E рарritur/ Murati “harron” Ѕindin, zhvеѕh Olën dhe i јер рuthjen e parë në…


Ola dhe Murati kanë zhvilluar takimin e tyre të parë për të cilin kanë deklaruar se ishte jashtë pritshmërive.

Të dy u panë shumë të afërt duke konsumuar drekë me njëri-tjetrit. Ndonëse tentuan të ruanin distancë, u vu re afrimiteti mes tyre në një drekë romantike me qirinj.

Gjatë bisedës, Murati iu afrua Olës duke i hequr xhaketën dhe më pas i dha një puthje në qafë.

Ola: Nuk kam parë ndonjë kimi të madhe mes teje dhe Sindit. Nuk ka pasur afrimitet mes jush?

Murati: Mendon se mund të kesh ndonjë pëlqim tjetër?

Ola: Jam e sigurt
Murati:Mos më thuaj pastaj mund të dalësh me të tjerë.

Ola: Si u ndjeve kur deklarova për pëlqimin për ty?

Murati: U habita dhe u kënaqa pak se pashë një gocë të bukur.

Ola: Më kujtohet kur erdhe dhe the kam ardhur vetëm për ty.
Murati: Po. Jam shumë xheloz.Ola: Do ta shohësh veshjen time?
Murati: Po. Me gjithë qejf.

Leave a Reply