E рарritur/ “E ke seriozisht? ” Geljani ѕhtanget me deklaratën e Sarës, ja si dukeѕhin ѕуtë e ѕаj gjatë takimit

Sara ka deklaruar se është e fokusuar vetëm për Geljanin dhe po qëndron në program vetëm për të.

Teksa fliste me të, sytë e saj ishin të skuqur, të mbushur me lot. Pavarësisht deklaratës, Geljani u shpreh se kërkon kohë.
Sara: Prit se e kam të vështirë të shprehem kur kam ndjenja për dikë.
Geljani: Çfarë ishte reagimi sot?
Sara: U ndjeva xheloze.

Geljani: Se di dua ta besoj këtë.
Sara: Është hera e parë që kërkoj një takim 4 minutësh. Pse mu duk se ishe i shtirur në takim me Sindin? Më dukej sikur mendja jote ishte diku tjetër.
Geljani: Nuk kam pasur pëlqim që në fillim për Sindin, por u ndjeva mirë me Sindin. Më pëlqen si vajzë. Kërkoj ndjesë për cfarë ndodhi.

Sara: Po mua si më sheh?
Geljani: Ta kam treguar. Më pëlqim Sara.
Sara: Për momentin fokusi im je vetëm ti, ti je arsyeja pse po rri këtu.
Geljani: E ke seriozisht ti?
Sara: Po.
Geljani: Jam lodh shumë me fjalë.

Leave a Reply