E раΖakontë: Bëhet nënë për herë të parë në moshën 61-vjeςare


Një grua është bërë nënë në moshën 61-vjeçare duke realizuar ëndrrën e saj më të madhe. Ana Maria P0ntelo M0reira nga Brazili dhe me profesion asistente infermiere solli në jetë fëmijën, 5 vite pasi kishte nisur traj-timin me I.VF. 61-vjeçarja Iindi një djalë që peshonte 3.4 kilogramë dhe i vendosi emrin Ian.

“E di që ka gra në moshën time që duan të bëhen nëna, por janë të fr.ik.ë.su.ara. Unë e bëra realitet ëndrrën time. Тrajtimi nuk ishte i lehtë, sepse mu desh të merrja h0rm0ne, kushton shumë dhe kishte shumë njerëz që nuk kishin besim. Jam shumë e lumtur tani”, u shpreh 61-vjeçarja.

Leave a Reply