E Ιidhi me Рraηga dhe e рμthi/ Andi habit, tērhеq dekIaratën për Jaѕminën


Andi ka vendosur që të tër- heqë deklaratën për Jasminën pas diskutimeve në takim, ndonëse pati momente shumë të ëmbla mes tyre.

Andi mori pra ngat dhe e Iidhi pas vetes e më pas shkëmbeu pμthje pasiononte në bagazhin e makinës me Jasminën.

Andi: Unë mund të kem komente në Instagram, ajo ka pr0vokime e ngac mime me meshkuj këtu live. Në takime del me të tjerë. I thashë përse nuk deklaron për mua? Ajo më vë mu kushte. Jasmina: Nuk kam pse deklarohem për dikë që nuk e di se ku është.

Andi: Cfarë kam bërë që nga momenti që jam deklaruar për ty dhe pyeti vajzat e tjera a kam bërë dicka pr0vokuese, nga cmuese./gazetashqip

Leave a Reply