E Ηarroi Mevlanin fare? Antonela në takim me Rinianin shtrirë në lëndinë, Arjan Konomi: Këmbët s’i mbyllje dot…!


Një takim ndryshe ishte ai i Antonelës dhe Rinianit që u transmetua ditën e sotme. Të dy të shtrirë në barin jeshil duke shijuar rrezet e diellit e duka u përkëdhelur me njëri-tjetrin, ata kanë shijuar takimin.

Ndërsa dukeshin sikur pr0v0k0nin njëri-tjetrin me fjalë e shprehje, Riniani tha në studio se nuk ka pasur asnjë lloj pr0v0kimi nga ana e vajzës.

Kurse Arjan Konomi u shpreh: Po mirë moj Antonela, këmbët nuk i mbyllet dot jam shumë i zhgënjyer nga ju të dy.

Leave a Reply