Dy djemtë e ‘Përputhen’ nisin “Iuftën” për Jasminën, sfidojnë njëri-tjetrin në…(FOTO)


Jasmina së fundmi ka publikuar në Instastory disa video ku dëgjohen të dy konkurrentët, teksa i dedikojnë vargje asaj. Andi thuri këto vargje: “Kjo shkon për Jasminën: Nuk e di ku dole moj ti Jasmina, erdhe dhe më suImove sikur Hir0shima, kemi pas p_uthje, kemi pas zh_veshje, por ma knaq zemrën kur ta shoh atë buzëqeshje. Ti e din që jam person i përpiktë, por do ta shohim se a do të dalim nga këtu çift”.

Ndërsa Princi pati disa vargje më ndryshe për t`i thënë: “Çuna erdhi dita që zërin të ma dëgjoni, në CD dhe diskotekë kudo që të shkoni. Ma nx_iu je_tën mësuesja se shkoja me vonesë, më priste me shk_op në dorë, e nga_cmoja Jasminën se kisha dashuri.

Mësuesja për xhel0zi më çonte në drejtori… Më hyri në qejf ra_kia dhe mari_juana, por më shumë nga të gjitha më pëlqente Jasmina që filloi të më jepte mësim privat, nga 69 në 77. Çdo ditë më mësonte një mësim të ri, pa u lodhur më mësonte deri në ç_mendinë.”

Leave a Reply