‘Duke nxjerrë jashtë КrímíneIin’, Erlindi nxjerr pamjet nga prapaskenat e ‘Përputhen’/VlDEO


Erlindi dhe Kristiani u larguan nga ‘Përputhen’ pas debatit të ash_për me Arjan Konomin. Opinionisti bëri ak_uza të r_ënda ndaj tyre, duke thënë se Kristiani u jep konkurrentëve dr0gë, ndërsa Erlindi është përd0rues.

Erlindi tregoi në një video-deklaratë në Instagram se ai dhe Kristiani i kishin kërkuar produksionit pak kohë televizive që të sqaronin të vërtetën mbi aku_zat për “dr0gën”. Sipas tij, produksioni ua kishte premtuar këtë gjë, mirëpo në fund nuk ua kishte dhënë.

Ai shtoi se në momentin që Kristiani kishte tentuar të fliste kishin ardhur r0jet për ta larguar me f0rcë. Së fundmi, ish-konkurrenti ka publikuar një video nga prapaskena ku shihen rojet e sigurisë duke ndërhyrë.

“Security duke nxjerrë jashtë “kr-imineIin”. Vetëm sepse donim lirinë e fjalës. Ps: Video e bërë të enjten”, ka shkruar Erlindi krahas videos.

Leave a Reply