Duhet të ndërрriѕni menjëherë рirjen e kafesë nëse trupi juaj ѕhfaq 1 nga këto ѕhenja


Duhet të ndërprisni menjëherë pirjen e kafesë nëse trupi juaj shfaq 1 nga këto shenja Ndoshta nuk bëni dot pa kafe dhe e keni bërë pjesë të pandashme të përditshmërisë suaj , por duhet të dini që jo gjithmonë kafeja jep efektet e dëshiruara .

Kur ajo nuk ndikon mirë në organzimin tuaj , trupi ju jep disa shenja , shkruan Class . Cilat janë shenjat që ju paralajmërojnë se duhet të hiqni menjëherë dorë nga kafeja ? Ankth Njerëzit që luftojnë me ankthin duhet të shmangin kafeinën pasi ajo vetëm sa i përkeqëson simptomat e pakëndshme të ankthit .

Gjithashtu , kafeina ngre nivelin e stresit dhe ju bën të ndiheni më nervozë se zakonisht . Dhimbje stomaku Shumë njerëz që kanë një problem në stomak shqetësohen nga kafeja pa e kuptuar . Për këtë , shpesh , fajësojnë ushqimin , por kafeja mund të jetë shkaktarja kryesore e dhimbjes në stomak .

Rrahje të shpejta të zemrës Marrja e tepërt e kafesë gjithashtu mund të bëjë që zemra të rrahë më shpejt . Personat që vuajnë nga kjo gjendje mjekësore duhet të kufizohen në 1-2 kafe në ditë . Të dridhura Kafeina shpejton sistemin nervor qendror , gjë që mund t’ju bëjë të ndiheni nervozë .

Nëse ndaj kafesë reagoni me dridhje të pakontrollueshme , kufizoni rreptësisht konsumimin e saj . Dhimbje koke Edhe pse një sasi e vogël kafeje mund të ndihmojë me dhimbjen e kokës , tejkalimi i dozës së duhur të kafeinës mund të shkaktojë dhimbje koke . Në këtë rast flasim për një sasi prej pesë ose më shumë filxhanë në ditë .

Leave a Reply