Duda Balje: Un e respektoj fenë e agjeroj çdo Ramazan…!


Vitin e kaluar pikerisht me rastin e muajit te ramzaznit Balje pati deklaruar: Shpirt që ke aromë Ramazani dhe mëngjesi syfyri. Fati im i madh është që edhe ketë ramazan e kam pritur me njerëzit që janë jeta ime.

Kam shumë gjëra për të cilat do ta lartësoj Krijuesin tim, dhe ti falënderohem për çdo copë ajri që marrë frymë. I lutem dhe do ta lus për gjëra të njëjta shëndet, paqe, fat e për njerëzit që i dua.

Shpresoj në shpërblim, sepse Krijuesi im është dhurues, mëshirues, do të përpjekim, do të punoj për këto. Zonjat e mia, çdo iftar, çdo buzëqeshje që japim agjëruese tanë, çdo namaz, çdo lutje, shtëpia e pastër janë tregues të shpirtit të madh tonit. Në emër të kësaj, i lutem Allahut që të na ruan nga frika jonë, dhe të na dhurojë atë që ai di më së miri për ne !”, ka shkruar ajo pranë postimit.

Leave a Reply