“Dua të kem 50 fëmijë”, burri me tre gra zbulon si i dënon kur e mërzisin: Nuk ka ѕеks për një…


Poligamia është një praktikë martesore e njohur veçanërisht në botën arabe dhe në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane. Por ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim katolik ose ortodoks.

Rasti i Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks ka habitur botën. Ivan ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dënon duke u thënë se nuk do të kryejë marrëdhënie me to për një muaj rresht.

Ai do të ketë 50 fëmijë dhe thotë se shkon mirë me të gjitha gratë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë. Njëra nga gratë punon si infermiere, kurse dy të tjerat janë pa punë.

Sigurisht që familja e madhe merr ndihma nga shteti rus dhe së shpejti, ata pritet të zhvendosen në një shtëpi të madhe në periferi.

Leave a Reply