“Dua të jesh ѕerioze”/ Antonela ia рret shkurt Blerimit: Nëѕe nuk të рëlqejnë рrovokimet, miruрafshim!


Në takimin e tyre të radhës, Antonela dhe Blerimi kanë folur në lidhje me marrë dhënien ndaj njëri-tjetrit.

Blerimi i kërkoi më shumë seriozitet, ndërsa Antonela i bëri të qartë se mund të largohet nëse nuk i pëlqejnë pro vokimet.
Antonela: Nga sjellja jote dua të kuptoj a tallesh apo jo.

Blerimi: Sipas teje, ti mund ti bësh gjërat e njëjta, por unë jo. Ti nuk i vlerëson disa gjëra për mua.
Antonela: Pres të bësh më shumë për mua.
Blerimi: Dua të jesh pak më serioze.
Antonela: Ky është karakteri im. Dhe ti nuk je serioz.

Blerimi: Momentin që bën disa pro vokime duke lënë fletën e bardhë, i bie që nuk po më vlerëson ose bën pr ovokime që të dal nga vetja.
Antonela: Nëse nuk të pëlqejnë pro vokimet, mirupafshim.
Blerimi: Ai takim mu duk 100% falso./Top Channel

Leave a Reply