Doliiiiiiiiii/ “Parajsa ime 2” gati të pushtojë verën njësoj si vitin e kaluar

Parajsa ime 2 është hiti i radhës. Alban Skënderaj dhe Elgit Doda kanë publikuar sot bashkëpunimin e tyre tdhe me siguri do dëgjohet në makina e clube gjatë gjithë verës.

Këngë tipike verore, që freskon mendjet e njerëzve që gradualisht po përgatiten për pushimet.
Këtë herë do marrin më vete edhe Albanin dhe Elgitin, të cilët kanë marrë edhe komplimentet e para për këngën e tyre të re.

Leave a Reply