Dolën bashkë nga “Love Story”, e papritur ajo që ka ndodhur me Saimirin dhe Merin

Edicioni i parë i Love Story u përfol shumë për faktin se ishte thjesht një emision me skenar dhe se Saimiri bënte vetëm atë që dinte të bënte prej kohësh.

Të dilte në emisione televizive në kërkim të dashurisë, e përsëritur kjo edhe në një televizion gjerman vite më parë.

Mirëpo, ai vendosi të dilte çift me Merin në këtë edicion të emisionit, shkruan meganews.al dhe vetëm disa muaj më vonë duket se ka ndodhur ajo që deri diku pritej.
Saimiri dhe Meri i kanë dhënë fund njohjes së tyre.
Meri i ka fshirë fotot me Saimirin në Instagramin e saj.

Madje, edhe 33-vjeçari nuk ka asnjë foto me të, por ajo që bie në sy është se me vajzat e tjera ai i ka të gjitha fotot…

Leave a Reply