“Do të vij me atlete jo si diѕa që veѕhin taka në рlazh”, Ѕara ironizon Sindin (Fotot)

Gjatë takimit me Geljanin, Sara ka ironizuar takimin e tij me Sindin.

Ajo tha se nëse takimi tjetër do të bëhej në plazh, do të vishte atlete dhe jo taka.
Sara: Shpresoj që takimin e tretë të mos e bëjmë në liqen po ta bëjmë në plazh, në vend me rërë. Por unë nuk do të vij me taka por me atlete.

Geljani: Po pse ironizon?
Sara: Shumë mirë, ishte ndryshe nga ai i parë, më pëlqeu më shumë ishin gjëra që do të diskutoheshin.
Sindi: Unë nuk e marr për keq. nuk e dija që do të shkonim në rërë e dija që do të rrinim në restorant./Top Channel

Leave a Reply