Do të mbyllet vendi? Merret vendimi i fundit: Karantinë 14 ditore për të gjithë ata që…


Greqia ash përson m asat për kalimin e shtetasve shqiptarë drejt vendit fqinj. Këto m asa përfshijnë numrin e ku fizuar të shtetasve që kalojnë kufirin, orarin dhe aplikimin e k arantinës.

Mësohet se të gjithë ata persona që do të kalojnë drejt Greqisë nga Pika Kufitare e Kakavijës duhet të zbatojnë një k arantinë jo më 7 ditore, por 14 ditore. Gjithashtu, orari i lëvizjez kufizohet në 12 orë.

Pra, udhëtarët do lejohen të kalojnë vetëm nga ora 07.00 deri në orën 17.00. Sakaq, pala greke ka vendosur dhe një numër të kufizuar të udhëtarëve. Tashmë, 400 shtetas shqiptarë do mund të shkojnë në vednin fqinj brenda orarit të caktuar.

Leave a Reply