“Do jem shërbëtorja dhe skIIavja jote, do të Iëpij…”- Vajza bionde tregon mesazhet ero_tike që merr nga…


Vajza e cila eshte etiketuar gjithmone si femra s_ksi, Erida Baxha, e cila e ka quajtur veten ‘Ligjërisht bionde’, ka zbuluar mesazhet er0tike që merr në inbox nga femrat.

Ajo është shprehur se i vijnë shumë sms të çuditshme, por ato që e kanë befasuar më shumë ishin vajzat.

E ftuar në emisionin “Ftesë në 5”, Erida zbuloi mesazhet e një vajze e cila i shpreh vullnetin për tu bërë shërbëtorja dhe skIIavja e saj.

Ajo i shkruan se është gati që ti Iëpijë me gjuhë këmbët, çorapet e këpucët.

“Mesazhe të çuditshme kam pafund. Por meshkujt nuk më habisin sepse pak a shumë unë e di se çfarë tentojnë me një femër.

Por më kanë habitur mesazhet nga femra insistuese që kërkojnë të bëjnë gjëra, favore në formë ‘skIIavërie’ për mua. Të më Iëpijë këpucët, veshjet, çorapet. Kam disa mesazhe të çuditshme.

E kam si profesion thotë dhe do ta bëja me shumë kënaqësi për ty,”- rrëfeu ligjërisht bionde.

Ndërsa lexoi mesazhin e marrë: “Mund të jem shërbëtorja jote personale.

Unë mund të pastroj këpucët, këmbët, çorapet me gjuhë kur të dalësh ti kesh gati. Mund të më shkeIësh me kë-mbë në fytyrë.

Mund të më kthesh një përgjigje, të lutem më prano. Mund të jem shërbëtorja ose skIIavja jote si të duash. Dhe unë që i them: ‘Nuk më duhen shërbimet e tua’.”

Leave a Reply