Djemtë e ‘PërРuthen’ mbeѕin gojëhapur – Kush është konkurrentja e re që kërceu рas derës ѕekrete


Ola Zenelaj është konkurrentja e re e Përputhen. Ajo është 22-vjeçare student e shkencave politike në Tiranë.

Ajo la gojëhapur djemtë që po prisnin me padurim hyrjen e re. Ajo fshihej pas derës sekrete ku bëri edhe një kërci

Djemtë u shprehën shumë të kënaqur kur panë Olën, duke e komplimentuar me fjalë nga më të ndryshmet.
Ola që në hyrje tregoi preferencat e saj që ishin: Andi, Giljani dhe Murati.

Leave a Reply