“Djemtë duan ѕhumë…”, Ana Llеѕhi tregon рѕе Тrаdhtојnē Вurrat: Vajzat раѕ dy muajѕh Iidhje bëhet ѕi nēndаја ime/VlDEO


Ish-konkurrentja e “Përputhen”, Ana Lleshi, ishte e ftuar në rubrikën “Tr0tuar” në “E Diell”, ku u di skutua në lidhje me temën se pse tra “Djemtë duan ѕhumë…”, Ana LIeѕhi tregon рѕе tradht0jnë burrat: Vajzat раѕ 2 muajѕh Iidhje bëhet ѕi nëndaja ime tradht0jnë burrat?

Ajo u shpreh se një burrë që tradht0n nuk quhet burrë. Madje Ana shtoi se nëse i dashuri e tra dhton, ja ka falur asaj tjetrës pasi ai vlen zero.

“Vajzat zakonisht kur lidhen, vishen, zbukurohen që të duken sa më bukur te partneri. Por pasi kalojnë 1-2 muaj, bëhemi si nëndaja ime. Ai është mësuar të të shohë bukur, të do dhe të respekto. Por shikon një më të bukuar. Ajo e tërheq fizikisht. Unë mendoj se femra duhet ta mbaje veten gjithmonë, jo vetëm në 3-mujorin e parë”, tha më pas Ana.
Duke iu drejtuar femrave, ish-konkurrentja tha se meshkujt kanë nevojë për shumë adrenalinë.

“Jepuni shumë adrenalinë nëse nuk doni që të shkojë te tjetra. E nëse ai shkon te tjera, në rr0të të s0mës, dhe ajo fatlumja që do ta ketë pas teje dhe pas meje, ja ka fut vetes”, përfundoi Ana./Top Channel

Leave a Reply