Djemttë dettу-rojnë MeIiѕën të Iargohett duke qa-rë dhe brakttiѕ рrogramin…


Në epis0din e s0tme në Përputhen Prime po diskut0heshin disa pamje të patransmetuara ku Edis0ni bëri për të qa-rë me një koment MeIisën.

“Vikt-imiz0hesh me buIizmin, je e para që buIizon”, ka qenë kjo fjalia e thënë nga Edisoni kundrejt Melisës që e ka bërë këtë të fundit të nisë të qa-jë dhe të uIëras kundrejt tij.

Debati më pas vijoi në studio, me disa prej konkurrentëve që i viheshin në krah Edisonit.

Njëri prej tyre ishte Elvisi i cili i tha Melisës: Pse thua që ti kurrë nuk ke bulizuar, se je ti e para që ke hyrë me shp-atë këtu. Sapo hyre këtu the s’je burrë. Po ik tani, mos na bëj si ëngjëll.

Kaq mjaftoi që Melisa të ngrihej duke qa-rë dhe u largua nga studio.

Leave a Reply