Dje bëri sikur nuk e njihte Mevlanin, sot çohet dhe e…!Antonela i surprizon të gjithë në studio/VlDEO


Në puntatën e djeshme të “Përputhen”, Antonela i habiti të gjithë me deklaratën për Mevlanin. Fillimisht ajo u shpreh “Kush është ky? Nuk e njoh”, ndërsa më pas shtoi se Mevlani për të nuk ishte më askush.

Mirëpo, në puntatën e sotme Antonela e ka hedhur poshtë këtë deklaratë. Ajo u çua dhe e puthi Mevlanin në faqe.

“Nëse do Ledjanë po çohem ta puth pak Mevlanin, se ashtu afrohesh ti. Kur afrohem unë”, tha Antonela, teksa iu afrua Mevlanit dhe e puthi.

Leave a Reply