Djali Vendos Një Kamera Të Fshehtë Në Azilin E Pleqve Ku Kishte Futur Të Atin. Ajo Që Pa E Shokoi…!!!

Djali vendos një kamera të fshehtë në azilin e pleqve ku kishte futur të atin. Ajo që pa e shokoiNuk është kurrë një vendim i lehtë, por ndonjëherë njerëzit i çojnë prindërit në një azil për të moshuar, ku mund të marnni ndihmë 24 orë në 24.Ky nuk është një vendim që merret lehtë, sepse jemi të fri*kësuar se mund të ndjehen të braktisur dhe se në vendin e zgjedhur ata nuk do trajtohen me respektin dhe kujdesin e nevojshëm.

Askush nuk i beson plotësisht një të huaji që kujdeset për një personin tonë të dashur, edhe nëse është pjesë e profesionit të tij për ta bërë këtë.Ndonjëherë familjet as nuk e kuptojnë apo e kuptojnë se çfarë po ndodh kur është tepër vonë. Salim Younes një ditë shkoi për të vizituar Huseinin, babain e tij 83-vjeçar, një mysafir në një azil pleqsh në Michigan.Ai nuk kishte arsye për të dyshuar se diçka ishte e gabuar, derisa pa pl*agë në trupin e tij.

Kur i kërkoi stafit informacion mbi ato lën*dime, asistentët raportuan se burri kishte rënë 11 herë në 5 muaj, shkruan. Salimi gjithashtu vuri re se babai i tij ishte duke humbur peshë: atëherë ai vendosi një kamera të fshehur në një orë alarmi në krevatin e tij.

Dy ditë më vonë ai kishte regjistruar mbi 100 episode tron, ditëse të abu zimit dhe neglizhencës me shtytje, rra hje, abu zime verbale.Salimi e mori menjëherë babanë nga ajo shtëpi pleqsh dhe ngriti një p*adi.Azili tha se anëtarët e stafit në video janë shkarkuar…

Leave a Reply