Djali nuk i shkon ne kafe per takim, pergjigja i vajzës s’ishte parë ndonjëherë


Reagimi i një vajze të re pasi një djalë e anuloi takimin me të, është duke thyer rrjetin së fundmi dhe ka arritur në mijëra shpërndarje e komentime.

Pasi djali i shkruan vajzës se nuk mund të shkojë në takimin me të, ndodh “e papritura”, shkruan meganews.al

Ajo i dërgon një seri fotografish, të vetes së saj, duke i treguar se për të: shtriu flokët, vuri kremra dhe mbi të gjitha u depilua.

Menjëherë pas kësaj, ajo vendosi që fotot t’i postonte në rrjetin social Imgur.

Leave a Reply