Djali i tha ѕе ëѕhtë i fortë në krevat, Ѕindi i vë vijën/ Niѕin dhe diѕkutimet: Ajo nuk të do ty….


Erlindi nuk ka hezituar të flasë për s*ksin në takimin e dytë me Sindin, të cilës i tha se është dominant në krevat.

Kjo ka ngjallur shumë diskutime në studio, ku Lediana u shpreh se nuk bëhet kjo bisedë, ndërsa djali i ri që hyri në program, Riniani tha se e sheh Sindin shumë të ftohtë.

Pjesë nga biseda: Erlindi: Nëse ne të dy shohim që nuk ka vazhdimësi, nuk ka tërheqje, duhet të stopohemi. Gjërat më interesante në një lidhje ti bësh në shumë mënyra, ti japësh femrës vëmendje, edhe normalisht s*ks të mirë.

Sindi: Pse çfarë do bësh ndryshe nga të tjerët? Çfarë aftësish ke ti? Je eksperimental? Je dominant?

Erlindi: Kam aftësitë e mia. Nuk jam dominant, por në krevat jam. Nisin debatet në studio

Lediana: Të duket e drejtë të thuash në takim të dytë ato gjëra që the? Erlindi: Çfarë thashë? Lediana: Nuk më pëlqeu biseda që bëhet

Leave a Reply