Djali i ri i shpreh pëlqimin, Antonela i shkrin të gjithë së qeshuri: Të keqen mami…/VlDEO


Ani Gjata është konkurrenti i ri i “Përputhen”, 24 vjeç me origjinë nga Mallakastra, jeton në Tiranë dhe merret me dixhital marketing.


Ani shprehu pëlqimin e tij për Antonelën dhe Sarën duke thënë: “Të gjitha vajzat janë të bukura, por Antonela me Sarën janë llokum.

Ndërsa Antonela iu përgjigj duke i thënë “Të keqen mami”, batutë e cila e bëri të qeshë Anin dhe konkurrentët. “Ka dhe djem që i pëlqen një femër të jetë pak si mami”, tha Arjani.

Leave a Reply