DjaIi ka turp t’ia kërkojë dhe pse tre muaj në Iidhje, ajo që bën vajza na Ië pa fjalë…

Një i ri i ka kërkuar të dashurës së tij “pr0vën e dashurisë” pa e imagjinuar përgjigjen epike të saj.
Ata janë në një marr- dhënie prej tre muajsh, por nuk e kanë pasur kontaktin se-eksuaI akoma.

Ndaj, djali ka vendosur që t’ia kërkojë vajzës, mirëpo ka një pr0bIem: Ai është i tu-rpshëm.
Vajza e ka sjellë vërdallë, duke u hequr sikur nuk e kupton çfarë ai kërkon dhe në fund i ka dhënë përgjigjen epike.

Si përfundim, dashurinë do t’ia demonstrojë këtë të diel, por shpresojmë mos të jetë ndonjë gënjeshtër për 1 Prillin, se atëherë do të ishte “tallja” e dytë.

Leave a Reply