Ditë e zezë për Sindin e “Përputhen”, bukuroshja hu mb njeriun e shtrenjtë në familjen e saj (Foto)


Konkurrentët e “Përputhen” janë padys him disa nga personazhet më të komentuar të momentit. Duke qenë se janë çdo ditë në ekran, publiku që i ndjek ka in teres dhe për jetën e tyre private. Njëra ndër konkurrentet është Sindi, e cila këtë mëngjes ka nd arë një lajm të hid hur me ndjekësit e saj.

Ajo ka hu mbur gjyshin dhe lajmin e ka bërë të ditur me një postim në Instastory. Sindi ka shkruar disa fjalë për të, duke u shprehur se do e mbajë gjithmonë në zemër.

“Jeta është plot me surpriza. Herë na surprizon ëmbël e herë hid hur. Kur na surprizon ëmbël gëzohemi dhe zemra na bëhet mal, kur na surprizon hidhur qajmë dhe zemra duket sikur ngu shtohet e fryma na m erret. Jeta është një karusel ndj enjash. E bukura është të jesh gjithmonë me njerëzit e dashur në këtë karusel dhe është e sigurt që do kesh një udhëtim shumëngj yrësh. E kështu ishte dhe jeta jote gjysh i dashur…do mbetesh gjithmonë në zemrat tona”, ka shkruar konkurrentja.

Leave a Reply