Dita e Verës në Tiranë/ Balona me fytyrën e buzëqeshur tërheq qytetarët (Fotot)


Edhe Tirana është zgjuar në një atmosferë festive ditën e sotme.

Një balonë ngjyrë portokalli dhe një fytyrë të buzëqeshur është vendosur në sheshin “Skenderbej” duke tërhequr vëmendjen e të gjithëve.
Qytetarët kanë qenë të paktë që kanë dalë për të festuar Ditën e Verës, krahasuar me qytetin e Elbasanit.Tch

Leave a Reply