Dhimbje e madhe! Нumbi kontrollin e makinëѕ dhe doli nga rruga, 20-vjeçarja dha shpirt në vend раѕi makina u kthуe përmbуѕ


Ak sident rrugore janë një ndër sh kaqe që njerëzit hu mbin jetën. Një aki sident tra gjik raportohet se ka ndodhur në Gjermani dhe për fat të keq një vajzë 20 vjeçe ka hu mbur jetën.

Vajza e re hum bi kontrollin e makinës së saj të Enjten midis Stetten dhe Niederhofen për një arsye të pashpjegueshme. Makina doli nga rruga u përp las me një makinë tjetër, u kthye pë rmbys dhe u bë copa-copa.

20-vjeçarja raportohet më tej se ka dhënë shpirt në vend dhe se nuk mund të bëhej gjë për të. Kurse drejtuesi i makinës tjetër u dërgua në spital i pla gosur rëndë.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Leave a Reply