Detaje te reja…/Personi që mbet i v dekur në Prishtinë, është ish burri i missit Besa Gashi, Albert Krasniqi


Një ngjarje e r ëndë t ronditi Prishtinën, por edhe gjithë Kosovën në orët e para të mbrëmjes së sotme.

Babai privoi nga jeta në podrumin e objektit ku jetonte, djalin e tij.

V iktima është biznesmeni i njohur, Albert Krasniqi.

Burime të IndeksOnline mësojnë gjithashtu se i ndjeri, kishte pasur edhe p robleme me shtetin.
Ai kishte qenë i kërkuar nga Policia e Kosovës, për veprën penale dh.unë f.izike, që kishte u.shtruar ndaj ish-gruas tashmë të tij, ish-missit Besa Gashi, me të cilën çifti ka dhe një vajzë.

Kujtojmë që para dy ditësh, u dha lajmi edhe mbi ndarjen e çiftit, të cilët vendosën t’i japin fund martesës së tyre disa vjeçare./kosovarja

Leave a Reply