Detaje të Reja Kush është AIbert Krasniqi, i Riu që D y sh o h e t se u V R A nga Babai i Tij


Sinjali pak minuta më parë raportoi se ka ndodhur një v r a s j e në Prishtinë, ku një prind ka v r a r ë djalin e tij.

Tani Sinjali mëson se i d y sh u a r i është Skënder Krasniqi, afarist nga Prishtina.

Burime të Gazetës Sinjali bëjnë të ditur se i d y sh u a r i pas këtij veprimi, ka thirrur P olicinë e Kosovës lidhur me rastin dhe u ka thënë atyre se “ejani se e v r a v a djalin”.

Por, kush ishte Albert Krasniqi, personi i cili dyshohet se u v r a sot nga babai i tij në Prishtinë?

Gazeta Sinjali mëson se Krasniqi ishte i d ë n u a r për v r a s j e, të cilin dyshohet se e kishte kryer në një diskotekë të Graçanicës.

Ai gjithashtu kishte qenë i përfshirë në p l a g o s j e n e reperit të njohur nga Shqipëria, Noizy.

P l a g o s j a kishte ndodhur më 13 shtator të vitit 2016, në qendër të Prishtinës ndërsa Krasniqi kishte qenë i p a r a b u r g o s u r dhe i d ë n u a r për p l a g o s j e n e tij.

Po ashtu, së fundmi, Krasniqi ishte shpallur në kërkim për dh u n ë në familje nga njësitet r elevante.

Leave a Reply