Desh mbeti pa floke nga ky gabim që e bëjnë të gjitha vajzat, me lot në sy ju lutet: Mos, do e pës.oni si unë


Balerinët nuk janë të vetmit që e duan stilin klasik të flokëve.

Por ish balerina, Diva Holland po i paral.ajmëron të tjerët për rreziqet e mbajtjes së flokëve të lidhura shumë fort.

Vite me radhë ajo lidhte flokët e saj me një lidhëse të ngushte, dhe Diva filoi të humbasë flokët e saj në moshën 13 vjeçare.

Kur Diva, u bë 22 vjeçare dhe ishte në shkollë ende ajo u përballë me shumë ng.acmime nga shokët e saj.

Alopecia Traction është termi i përdorur për hu.mbjen e flokëve për shkak të tërheqjes së vazhdueshme dhe të vazhdueshme të rrënjëve.

Raportet e Pavarura tregojnë se shenjat janë shpesh delikate, dhe së pari shfaqen si humbje e flokëve rreth linjës së hollë.

Diva përfundimisht vendosi t’i nënshtrohet një operacioni për një transplantim të njësive folikulare, që përfshinte marrjen e copave të lëkurës me flokë nga skaji i kokës së saj dhe zhvendosjen e tyre në vendet ku humbja e flokëve ishte e dukshme, sipas Good Housekeeping

Leave a Reply