Deputeti shqiptar “ngacmon” live në mes të emiѕionit Anën e “Рërрuthen”, ja krahaѕimi që i bën


Deputeti Kujtim Gjuzi është ngritur në këmbë në mes të emisionit dhe ka komplimentuar Anën e Përputhen

“Ju keni një fytyre vezake, që e bukur dhe e kanë të gjitha femra e gadishullit tonë,”-ka thënë ai në Top Channel.

I pyetur nga moderatori Adi Manushi në lidhje me ngjashmërinë që ka Ana protagonistja e Përputhen me ndonjë nga aktoret e viteve 90-të, Gjuzi ka thënë Anisa Markarjani.

Leave a Reply