Del fotoja: Ja çfarë i ka bërë Elvisi dhe Atdheu, Antonelës/ Arjan Konomi s’mban Iotët: Qërro-huni të dy, me një vajzë si e bëtë atë


Një foto e postuar në instagram nga Loco dhe e ripostuar nga Atdheu nx ehu studion dhe bëri që Antonela të shpë rthente. Antonela tha se u ndie e ofenduar nga kjo: dhe e ke bërë në 8 mars, jeni për tu pë shtyrë në surrat. Më mirë rri vetëm se sa shkoj me një si ty.

Ndy rësirë je, ashtu i trajton femrat ju. Ke qene duke i gj uajt karrigen në fytyrë tjetrës. Ishalla del ajo skena që të shohim fytyrën e vërtetë.

Arjani : M’u kujtua një film burrat që ur rejnë gratë, Ti lo co me këtë që ke bërë, të fal dhe të tolerova ofendimit që më bërë, po këtë gjë unë kërkoj të përjashtosh nga emisioni. Pl ehra si puna jote duhet të përjashtohen. Qër rohu nga ky program ose nuk e di ç’do bëj. Je në një emision dhe keni kurajon të tregoni li tarin, po në realitet çdo bëni ju.

Ke qenë një njeri ul ët ndërkohë të kam vlerësuar. Cfarë të bëri ty ajo. Mba Sindin aty. Antonela shpërthen ne të qara: jam e para që kam puth mashkullin në emision dhe s’më vjen tu rp.

Leave a Reply