DekIarata ѕhokuеѕе e aktoreѕ: K0VlD duhet të zhduk njerëzit e teрërt në tokë


Aktorja e njohur franceze, Вrigitte Ваrdot, ka bërë së fundmi disa deklarata, duke i shokuar që të gjithë.

Në një intervistë që pritet të botohet e plotë nga revista “Oggi”, ndër të tjera ajo u shpreh se Co vid mund të jetë diçka e mirë, pasi do të zh uken njerëzit e tepërt mbi tokë.

“Druhem se Co vid dhe sëmundje të tjera të mëdha si kjo që po paralajmërohen, do të rivendosin në mënyrë të dhi mbshme një rend të ri. Kur ata 5 miliardë njerëzit e tepërt mbi këtë tokë të zh duken, natyra do të ritojë të drejtat e saj.

Pyes vetën a mos vallë ky vi rus është dicka e mirë? Mos është një lloj vetërregullimi nga një mbipopullim i qartë, të cilin nuk kemi qenë të zotët ta kontrollojmë”, ka thënë Bardot.

Kujtojmë që ylli i kinematografisë është një nga aktivistet më të njohura për mbrojtjen e maceve dhe qenve, por këtë herë i ka lënë të gjithë pa fjalë.

Leave a Reply