Debate midiѕ Anës dhe Вledi Manes: Ti je рrovinсial në ѕhtrat, do të të tregoja…


Gjatë debatit për provincializmin, në “Trotuar” Ana dhe Bledi Mane kanë shkëmbyer kritika të forta për njëri tjetrin.

Bledi Mane flet për partneren e tij, që thotë se është bjonde dhe është pjesë e parlamentit: “Është provinciale në shtrat”.

Erjola ndërhyn: Ku e bën dallimin ti, çfarë kanë provincialet në shtrat?

Bledi: Provincialet janë organike, janë konservatore në shtrat, përkrahin me vonesë risitë e reja të se.ksit..

Dea: Po e mëson ti?

Bledi: Njeriu duhet të jetë kreativ vetë.

Ana: Si fshati dhe qyteti në shtrat është njësoj

Bledi: Paske eksperiencë..

Ana: Eksperiencën ta tregoja unë por nuk jemi në një marrëdhënie bashkë

Ana: Me aq sa kam dëgjuar nga ato që kanë pasur eksperienca me ty, ti je treguar provincial në shtrat…

Leave a Reply