“Dashuri në kohë të viruѕit”, ja historia e 2 infermierëve që gjetën njëri-tjetrin në mes të pandemisë


Dy infermierë italianë u dashuruan gjatë pandemisë në repartin e ko ronavi rusit në Bari.
Michele dhe Antonella i dhuruan dashuri të gjithë botës kur shpërndanë foton e tyre të parë duke u puthur me kostumin special kundër Co vid.

Ditën e Shën Valentinit, spitali shpërndau foton e tyre për të përcjellë një mesazh shprese tek të gjithë njerëzit.
“Dashuria lindi në pavion”,- shkruhet krahas fotos së çifti.

“Poliklinika më dha atë që të gjithë ëndërrojnë dhe veçanërisht në një periudhë kaq të vështirë për të gjithë”, tha Michele Bonasia.

Leave a Reply