Dalin рamjet nga akѕidenti me tre te v dеkur në Gjakovë, meѕ tуre edhe një grua nga Ѕhqipëria(Emrat)


Kanë dalë pamjet e para nga aks identi i rëndë në fshati Raçë të Gjakovës, ku mbetën të vd e kur tre persona.

Sipas mediave vendase, njëra nga v ikt imat është nga Shqipëria. Vi kt imat e a ksid en tit janë Rokson Domgjonaj, Pjetër Ndrecaj si dhe bashkëshortja e tij nga Shqipëria, Blerina Meqaj.

Në pamjet e mëposhtëme duket se një mjet tip ‘Ford’ është shka të rruar plotësisht, pasi përpla sja ka qenë e fortë.

Aksi denti i rë ndë ndodhi mëngjesin e ditës së sotme, ndërsa shkak mendohet të jetë shpejtësia tej normave dhe lagështia në rrugë.

Leave a Reply