Dalin рamjet e ѕikletѕhme meѕ Atdheut dhe Antonelës


Pak ditë më parë Atdheu u rikthye si konkurrent në “Përputhen” pas kërkesës së vajzave (sidomos Antonelës) dhe publikut. Ai realizoi një takim me Antonelën dhe dyshja u shfaqën shumë të afërt me njëri-tjetrin.Jo vetëm në takime, por edhe në prapaskenë ato qëndrojnë pranë çdo moment.Në një video të publikuar në aplikacionin “Përputhen”, Antonela i është ulur Atdheut në prehër teksa kërcen.

Më pas, konkurrenti e puth në qafë. Këto veprime lënë që kuptohet që në program po krijohet një çift i ri.

Leave a Reply