DaIin pamjet: Ledjana dhe Melvani në çaste lNTlME


Sot në përputhen u transmetua edhe pjesa e fundit e takimit të Mevlanit dhe Ledianës, ku surpriza ishte puthja mes tyre. Një ndër çiftet më të përfolura thanë se kjo puthje ishte konfirmim i pëlqimit që kanë për njëri tjetrin.

E megjithatë prapë ata nuk shprehen 100 përqind. Mevlani thotë se është më i dhënë pas Ledianës, ndërsa ajo është më e tërhequr.

Leave a Reply