Dу ofiсerë рoliсie janë kapur duke u рuthur për 20 minuta në makinë


Dy oficerë policie kanë kërkuar falje pasi u kapën duke u puthur për 20 minuta në një park Incidenti i ndodhur në Blackburn, Lancashire Angli, përfshiu një oficer në detyrë dhe një oficere jo në orar të punës.

Një dëshmitar i cili filmoi një pjesë të incidentit pretendoi se ata ishin duke u puthur për 20 minuta dhe ka kritikuar sjelljen e tyre. Policia e Lancashire thotë se oficerëve u është folur dhe kanë kërkuar falje për sjelljen e tyre.

Një dëshmitar pretendoi se çifti fillimisht ishin në makinat e tyre dhe po flisnin me njëri-tjetrit, por më pas oficerja femër u fut në makinën e oficerit.

“Ata ishin duke u puthur në makinë, fytyrat e tyre ishin duke u përplasur. Ata ishin ulur në makinë për rreth 20 minuta. Ky është një oficer policie në detyrë i ulur në një makinë për 20 minuta duke bërë gjeste të pahijshme. Kjo më bezdisi. Njerëzit po kalonin pranë dhe po hidhnin një vështrim të dyfishtë në automjet dhe po mendonin nëse kjo po ndodh vërtet “, është shprehur dëshmitari.

Një zëdhënës i Policisë së Lancashire tha për Mirror: Oficerëve u është folur dhe kërkuar falje për sjelljen e tyre dhe kanë kuptuar se si mund të jetë interpretuar kjo, çështja tani është mbyllur. /tvklan.al

Leave a Reply