Çudit djali i ri: Lediana është vajzë e moralshme, nuse për shtëpi (Fotot)


Ditën e sotme në Për’Puthen po transmetohet takimi mes Ledianës dhe Blerimit.

Pasi Mevlani zgjodhi Antonelën për takim, Lediana u detyrua të bënte një zgjedhje të dytë, duke thënë emrin e Blerimit, djalit të ri që iu bashkua “PërPuthen”.
Ai përmendi faktin se në sytë e tij Lediana është femër e moralshme dhe femër për nuse.

“Lediana më pëlqen shumë, është shumë e bukur dhe mi plotëson të gjitha kushtet. Është femër e moralshme. Është femër e mirë është femër nuse”, tha djali i ri.

Leave a Reply