Ç’po ndodh? Atdheu dhe Sindi nuk shkojnë në program, zbulohen arsyet


Në puntatën e sotme, ajo që u vu re ishte mungesa e Atdheut dhe Sindit. Por, për këtë gjë nuk mungoi sqarimi i Bora Zemanit, e cila tregoi se çfarë ka ndodhur. Kjo e fundit, tha se Atdheu mungon për shkak se është infektuar me Co vid, duke i uruar atij shërim të shpejtë. Ndërsa, për Sindin tha se një i afërmi i saj është në gjendje të rëndë shëndetësore.

Më konkretisht, Bora është shprehur se:

Atdheu nuk do të jetë në ditët në vijim sepse është infektuar me Co vid, ne i urojmë shërim të shpejtë dhe të kthehet sa më shpejt në studio. Sindi nuk do të jetë pasi ka një të afërm në gjendje të rëndë. Ne i urojmë shërim të shpejtë dhe sigurisht edhe atë e presim sa më shpejt në studio

Leave a Reply