Çimi bën pompa në studio duke mbajtur sipër Antonelën (Fotot)


Sot po transmetohet takimi i Cimit dhe Sarës, ku gjatë takimit të tyre në palestër ai mbajti në shpinë vajzën.
Por në studio djali zgjodhi që të bënte pompa duke mbajtur Antonelën në shpinë.
Kjo ka sjellë të qeshura mes konkurrentëve, ndërsa Sara i rrinte afër për ta suportuar.
Çimi: Zgjodha palestrën që të të lodh edhe të hum bësh kontrollin.

Sara: hahah i ke provokimet si unë. Çimi: Pse je kaq shumë pro vokuese. Sara: Unë jam një karamele. Sara: Ca të bëj unë që ai donte të bënte squat. Antonela: Po sikur të më mbash mua. Çimi: Mirë./Top Channel

Leave a Reply