Cili nga filxhanet e kafes do te mbushet i pari..? 90% gabojne


Te Gjithe Ga Bojne.Cili Nga Filxhanët E Kafesë Do Mbushet I Pari?A E Gjeni Dot

Testet jane shume te bukura por ky eshte spe;cial dhe shume prej lojtareve hu mbasin.
A e gjeni dote se kush ene mbushet e para.Eshte pyetja ku te gjithe ga bojne dhe se nuk e gjejne dot.

Hidhin inje sy fotos dhe komentoni mendimin tuaj. Të gjitha kupat e tjera nuk do të marrin asgjë sepse tubat që çojnë në to bll okohen në një moment. Shtyp hapesiren reklamuese me poshte dhe shikoni pergjigjen e sakte.

Leave a Reply