Cila nga fotot nuk tregon një familje të vërtetë? Kujdeѕ, zgjedhja që bëni tregon shumë për ju…


A e dini se marrëdhëniet janë po aq të rëndësishme për shëndetin tuaj fizik siç dieta dhe ushtrimet fizike? Sipas një studimi, ata që janë rritur të veçuar nga shoqëria përballen me të njëjtin rrezik të inflamacionit si ata që janë fizikisht joaktivë. Marrëdhëniet tona të para gjithmonë formohen me familjet tona gjatë fëmijërisë dhe shpesh përcaktojnë se si e shohim botën.

Ky test psikologjik zbulon se si marrëdhëniet tuaja të para kanë formuar personalitetin tuaj.

Shikoni nga afër foton. Cila familje mendoni se nuk është e vërtetë?

Familja 1

Nëse përgjigjja juaj është familja1, ju me siguri nuk jeni një person i orientuar drejt familjes, të paktën jo në kuptimin tradicional. Ju i trajtoni miqtë tuaj si familjen tuaj të vërtetë. Ju gjithmonë përpiqeni të sillni diçka të mirë në jetën e të gjithëve. Ndoshta jeni rritur pa një figurë të fortë babai, prandaj gjithmonë bëni më të mirën tuaj për të qenë atje për njerëzit që kanë nevojë për ju, ashtu si mamaja juaj.

Kjo familje mund të mos jetë familja më e lumtur, por përsëri është një familje e vërtetë. Nëna padyshim që kujdeset për fëmijën e saj, duke e mbajtur dorën dhe duke e mbrojtur atë nga babai i pakujdesshëm. Ju nuk doni që të tjerët të rriten si ju, prandaj e zgjodhët këtë familje si atë të rreme.

Familja 2

Nëse përgjigjja juaj është familja 2, ju jeni të orientuar fort drejt familjes, nuk ka asgjë më të rëndësishme për ju sesa familja juaj. Ju besoni në ndërtimin e marrëdhënieve të qëndrueshme dhe të qëndrueshme të bazuara në besim dhe përkushtim. Vendosni në radhë të parë nevojat e familjes suaj, ndonjëherë edhe duke injoruar kërkesat tuaja për t’i bërë të dashurit tuaj të lumtur.

Ju ndoshta keni vërejtur që njerëzit në foto nuk duken me të vërtetë si një familje. Të rriturit nuk po i kushtojnë vëmendje fëmijës dhe fëmija nuk po përpiqet të mbajë duart e tyre, ata gjithashtu mund të jenë një grup i të huajve që ecin së bashku. Duke qenë një person i vërtetë familjar, ju do ishit në gjendje të dallonit menjëherë një familje të rreme.

Familja 3

Nëse përgjigjja juaj është familja 3, ju ndoshta keni ardhur nga një familje jofunksionale. Për shkak të fëmijërisë suaj traumatike, e keni të vështirë të besoni te njerëzit. Ju jeni në ankth, dhe bashkëveprimi me të tjerët shpesh është një sfidë për ju. Vazhdimisht jeni i shqetësuar për të ardhmen dhe keni tendencë të mbivlerësoni gjërat.

Njerëzit në foto duken si një familje e dashur, e lumtur. Ata janë një familje e vërtetë. Prindërit janë pothuajse të përqafuar ndërsa ecin dhe babai po e mban dorën e fëmijës. Rritja në një familje jofunksionale formoi pikëpamjet tuaja në një mënyrë të caktuar dhe ju bën të dyshoni për marrëdhënie të shëndetshme. Ju nuk besoni se diçka e tillë ekziston me të vërtetë, prandaj e zgjodhët këtë familje si atë të rreme. /tvklan.al

Leave a Reply