Tea dhe Bearti fotografohen duke bërë shopping në Prishtinë


Tea dhe Bearti janë fotografuar duke bërë bërë shopping në një dyqan në një qendër tregtare në Prishtinë.

Çifti i ‘jashtëligjshëm’ kanë qenë ngjarja më e komentuar e javëve të fundit në botën e Rozës për shkak të historikut të tyre, shkruan Express.

Tea kishte dalë nga emisioni “Për’puthen” për shkak se ishte përputhur tashmë me një nga kandidatët në emision, e ai kandidat ishte Andi.

Mirëpo, pak kohë më vonë, kuptjomë se në fatk Tea është në lidhje me Beartin, tjetër kandidat i Për’Puthen.

Ky i fundit ka bërë tashmë lidhjen publike me Tean, ndërsa lidhur me këtë çështje ka folur edhe vetë Andi.

Pak ditë pasi Tea dhe Bearti pushuan në Bogë, ata sot shihen në një qendër tregtare në Prishtinë duke bërë shopping./Express/

Leave a Reply