Çift i ri në Për’рuthen? Рublikohet video, Antonela i ulet në рrehër Atdheut dhe kërсen sipër tij


Antonela Berisha arriti të bindte produksionin që të rikthente Atdhe Xharavinë, me të cilin ajo realizoi edhe një takim shumë romantik.

Mirëpo, përveç takimit, dyshja janë parë shumë të afërt edhe në studio gjatë kohës që kamerat nuk janë të ndezura.
Berisha i ulet në prehër Atdheut, i cili e tund me këmbë duke ndjekur ritmin e muzikës në sfond.

Një video e konkurrentëve të “Për’puthen” është publikuar në aplikacionin e këtij programi, në të cilën Antonela dhe Atdheu shihen në “momente intime”.

Leave a Reply