Çfarë po ndodh? Melisa rikthehet: Menduat se më hoqët qafe shpejt, por jo


Prezenca e Melisës në puntatën e sotme, shkaktoi jo pak habi, pasi ajo u largua të dielën e kaluar nga programi me arsyetimin se nuk mendonte se mund të përputhej me asnjërin nga djemtë. Megjithatë, ajo nuk është në vendin e saj “të vjetër”, por në rolin e moderatores së emisionit.

Më konkretisht, Melisa është shprehur se:

Disave i kishte mbetur merak që unë nuk e provova këtë eksperiencë, e po ashtu edhe mua dhe u riktheva. Se mbase menduat se më hoqët qafe shpejt, por jo.

Leave a Reply