Çfarë nuk u pa nga Përputhen Prime! Pasi i refuzoi lulet, Antonela çohet dhe puth Mevlanin


Çfarë nuk ndodhi në Prime-n e të dielës që lamë pas.

Nga puthja e Andit me Jasminën, Loco u deklarua për Sindin dhe Mevlani i këndoi këngën Ledianës në emision, por… nuk harroi as Antonelën.

Në fund pas këngës ai kishte bërë gati dy buqeta me lule për vajzat por, Antonela refuzoi t’i merrte.

Në vend të kësaj ajo e puthi atë, duke i habitur të gjithë.

Leave a Reply