Çfarë ndodhi në takimet me Ledianën, Eri tregon të vërtetën


Dy takime më Ledianën! Kaq herë kishin qenë momentet e Eri në Për’puthen por që duket se edhe pse ai e pëlqeu Ledianën ajo nuk e bëri këtë

Madje Eri ka edhe shumë pikëpyetje me këtë konkurrente

“Më thënë të drejtën unë arrita që ta pëlqeja atë, ta pëlqeja si gocë. Unë vetëm me atë dëshiroja që të dilja në fillim dhe për momentin vetëm ajo më tërhiqte, nuk më tërhiqte asnjë gocë tjetër”, thotë Eri.

Megjithatë, më vonë ai kishte pëlqyer edhe Sarën.

“Por, për atë unë them se çdo gjë është e planifikuar për shkak se kur ka qenë me mua, në takimin e dytë, sepse ne u kthenim bashkë, mbaronim xhirimet dhe u kthenim bashkë. Por, unë e pyeta: ‘More, a ke ndjenja për Mevlanin ti! Sepse nëse ke, unë tërhiqem sepse nuk shtirëm dot dhe po të më thuash që ke ndjenja unë nuk shtirëm dhe ta vazhdojë lojën kot? Kurse ajo me tha që nuk ka shanse që të këtë ndjenja për të”.

Por, sipas tij më vonë ajo puthet me Mevlanin, siç thotë Eri për “show”. /GazetaExpress/

Leave a Reply